Mobilanpassad sajt

Kostnad: offert
Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel
Testa att besöka www.topmedia.se via en smartphone.

Mobilanpassad sajt kallas på fackspråk responsiv sajtdesign. Det innebär att sajtens server känner av vilken typ av läsare som besökare surfar genom. Är det genom en dator visas det det vanliga sajtutseendet. Oftast 2 eller fler kolumner varav en kolumn visar den aktuella artikelns innehåll och den andra kolumnen används för navigering.

Om besökaren däremot surfar via en smartphone så visas en förenklad sajtdesign. Den bör endast innehålla en kolumn av information och med mycket av funktionalitet bortskalad. En riktigt bra mobilanpassad sajt bör dessutom även fråga besökaren om denne vill besöka mobilversionen eller den vanliga.

Besökaren slipper nypa-omvänt

Anledning till en mobilanppassad design är givetvis gör det enklare att läsa innehållet på sajten. En smartphone-skärm är mycket mindre och har man enabart en vanlig fler-kolumnsdesign måste besökare direkt börja nypa-omvänt för att zooma in läsa.

TopMedia erbjuder att skapa en smartphone-anpassad grafiskt design från din vanliga sajtdesign. Får vi tillgång till sajtens kodkälla kan vi även implementera den utan extra kostnad. Om du är eller funderar på att bli, Xseo sajtägare är detta något som redan är förberett i systemet och kan därmed implementeras väldigt snabbt efter att ni har godkänt den grafiska designen.

Det som ingår är

  • Mobilanpassad grafisk design av befintlig sajt
  • Om Xseo kund så ingår implementering av designen