Logotypdesign

Kostnad: offert
Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel
En bild säger mer än .... stämmer verkligen. Förutom att en logotyp ger potentiella kunder en igenkännande symbol så är den även ett sätt att skapa en intern företagsidentitet. En symbol som de anställda ska kunna samlas runt och känna gemenskap kring.

En logotyp innehåller vanligtvis en symbol och en text. Symbolen kan illustrera företagets produkt- eller tjänsteområde, den kan vara abstrakt och den kan anspela på företagsnamn eller en kombination av dessa. Logotypen bör kunna användas med symbol + text, endast symbol och endast text.

Logotyp för alla medier

TopMedia utser en personlig designer som börjar designprocessen tillsammans med er genom att utforska företagets värdegrunder, färger och andra viktiga aspekter som ska speglas i logotypen. Efter detta börjar den kreativa process och ett skissförslag framtages. Efter en eller flera kommunikationsvändor färdigställs logotypen.

Logtypen leveras i flera olika format för att kunna användas i alla typer av digitala medier. De olika typerna är PDF, vektoriserad bild (EPS) och pixelbaserad bild (JPG). De olika typerna täcker alla typer av behov, som tex publicering på nätet, visitkort, foldrar, rollups osv.

Detta ingår

  • 1-2 förslag presenteras
  • 1 förslag förbättras tills kund är nöjd
  • Underlag/kommunikation sker mailledes
  • Vid önskemål om personlig möter tillkommer 1000kr i kostnad