Alla uppdrag som pdf:
Summering | Utförlig

Sociala Kampanjer

Sociala kampanjer används för att sprida ett varumärke eller en produkt via de sociala medierna. Det vanligaste sociala mediet som används för kampanjer är Facebook. Kärnan i sociala kampanjer är möjligheten att snabbt kunna sprida ett budskap, inte bara till kampanjdeltagarna utan även deras vänner och deras vänners vänner osv.

Läs mer om och se flera Sociala Kampanjer

TNT TV Filmsommar

Under hela sommaren 2013 visar TNT TV film utan reklamavbrott, varje kväll kl 2100. För att öka tittarantalet och sprida varumärket genomförs en webbkampanj där man kan skapa sin egen filmkalender som speglar vilken filmtyp man är.

Intel NUC (Next Unit of Computing)

Inför Intels lansering av NUC (Next Unit of Computing) i Sverige utvecklade TopMedia en Facebooktävling där användare uppmanades att skicka upp bilder som visade var de
skulle placera sin NUC.

Digitala Helhetslösningar

Digitala helhetslösningar hjälper företag att på ett enkelt och smidigt sätt göra sig synliga på flera digitala medier med enkla metoder. I dagens digitala värld har företag sällan mycket tid att spendera på att sprida sina produkter och sitt budskap. Det är just här som Xseos helhetslösning kommer in, det går både fortare att sprida till flera digitala plattformar samt att det gör arbetet enklare.

Läs mer om och se flera Digitala Helhetslösningar

Emarin

Eriksson Marine Scandinavia behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya båtar. Med ett knapptryck kan de dela med sig av båten på hemsidan,Facebook samt i deras iOS & Android appar.

Akins

Akins behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya bostäder. Med ett knapptryck kan de dela med sig av en bostad på såväl hemsidan som på Facebook. De kan även enkelt ladda upp filmklipp till youtube direkt ifrån sin sajt.

Anmälningssajter

Anmälningssajter används för att på ett enkelt och snyggt sätt registrera t.ex. besökare för ett slutet eller öppet event.

Läs mer om och se flera Anmälningssajter

Intel Core

När Intel skulle hålla ett event för releasen av den 4:e generationens IntelCore proccessor så behövde dem en anmälningssajt för att både ta emot svar från inbjudna gäster samt för att registrera gäster som vann deras tävling.

Hämtplatsportalen

Hämtplatsportalen hjälper kommuner/kommunbolag att få rätt ersättningsunderlag för arbetet med insamling av uttjänt elektronik, informationsinsatser mot kommuninvånarna och hushållsnära insamlingsarbete.

Xseo Publiceringsverktyg

Xseo publicering är ett publiceringsverktyg (CMS) utvecklat av TopMedia. Xseo har många fördelar men de två som sticker ut är sökmotoroptimerat och användarvänligt. Det först nämnda gör att Xseo är ett unikt publiceringsverktyg.

Läs mer om och se flera Xseo Publiceringsverktyg

Digaloo

Digaloo säljer och producerar trycksaker. Förutom att dem använder sig av Xseo publceringsverktyg så har vi skapat ett formulär för deras kunder där kunderna får ge feedback och betygsätta Digaloos arbete, detta kan sedan delas automatiskt på Digaloos Facebooksida.

Fastighet och bostadsrätt

Fastighet och bostadsrätt är en branschtidning för bygg och fastigheter. Deras hemsida uppdateras dagligen med tre till fem artiklar vilket gör hemsidan levande. De har i dagsläget över 10 000 artiklar.