Ladda ner som pdf

Intel Core

När Intel skulle hålla ett event för releasen av den 4:e generationens IntelCore proccessor så behövde dem en anmälningssajt för att både ta emot svar från inbjudna gäster samt för att registrera gäster som vann deras tävling.

Tävlingen bestod av två steg. Steg ett var att med bestämda tidsintervaller släppa fyra stycken biljettpaket där det var först till kvarn som gällde. När en timer räknat ned till 00:00:00 så aktiverades tävlingsknappen och man var då tvungen att svara på en uträkning samt skriva in sin mail så fort som möjligt.

De fyra första som skickade in rätt svar kunde sedan gå till anmälningssajten och anmäla sig för eventet. Men det gällde att vara snabb, biljetterna tog oftast slut på under en minut och snabbaste tiden var 12 sekunder.

Projekttyp: Anmälningssajter
Design: Onemotion
Uppdragsgivare: Onemotion

Kontakt

Vill du veta mer om denna typen av uppdrag? Kontakta Kalle Carlén, kalle.carlen snabel-a topmedia.se eller fyll i formuläret här nedan

Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel


Teknik & plattformar

Tävlingen och anmälningssajten hade åtkomst från en vanlig URL
För att upplevelsen skulle vara maximal användes ajaxuppdatering av timer samt i formulär. Ajax innebär att webbsidan inte behöver laddas om för at visa den nya informationen.