Ladda ner som pdf:
Summering | Utförlig

Digitala Helhetslösningar

Digitala helhetslösningar hjälper företag att på ett enkelt och smidigt sätt göra sig synliga på flera digitala medier med enkla metoder. I dagens digitala värld har företag sällan mycket tid att spendera på att sprida sina produkter och sitt budskap. Det är just här som Xseos helhetslösning kommer in, det går både fortare att sprida till flera digitala plattformar samt att det gör arbetet enklare.

Istället för att behöva uppdatera t.ex. hemsida och Facebook sida separat så kan man med en digital helhetslösning automatiskt uppdatera Facebook sidan när man gör en ändring på hemsidan.

Emarin

Eriksson Marine Scandinavia behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya båtar. Med ett knapptryck kan de dela med sig av båten på hemsidan,Facebook samt i deras iOS & Android appar.

Akins

Akins behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya bostäder. Med ett knapptryck kan de dela med sig av en bostad på såväl hemsidan som på Facebook. De kan även enkelt ladda upp filmklipp till youtube direkt ifrån sin sajt.