Ladda ner som pdf

Akins

Akins behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya bostäder. Med ett knapptryck kan de dela med sig av bostaden på både hemsidan och Facebook.

I systemet kan dessutom akins.se enkelt skapa sina egna informationstyper som t.ex. "avstånd till strand" etc. Informationstypen kan dem sedan koppla på sina bostäder och aktivera i sökfunktionaliteten på hemsidan. De har även möjlighet att ladda upp videoklipp till företagets YouTube konto direkt ifrån hemsidan och sedan enkelt inkludera videoklippet på hemsidan.

Projekttyp: Digitala Helhetslösningar
Design: TopMedia
URL: Akins.se

Kontakt

Vill du veta mer om denna typen av uppdrag? Kontakta Kalle Carlén, kalle.carlen snabel-a topmedia.se eller fyll i formuläret här nedan

Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel


Teknik & plattformar

Via hemsidan kan dom lägga upp nya båtar att sälja samt hålla koll på sålda båtar, Ladda upp video till YouTube, Dela båtar till Facebook samt pusha båtar och nyheter till sina smartphoneappar.
Hemsidan kan automatiskt uppdatera deras Facebook sida med nya bostäder.
Automatisk uppladdning av filmer ifrån hemsidan till youtubekonto
För att upplevelsen skulle vara maximal användes ajaxuppdatering av kontaktformuläret. Ajax innebär att webbsidan inte behöver laddas om för at visa den nya informationen.
Publiseringsverktyget Xseos admingränssnitt gör det möjligt att koppla samman hemsidan med Facebook samt Youtube på ett simpelt och effektivt sätt. I systemet kan dessutom akins.se enkelt skapa sina egna informationstyper.