Ladda ner som pdf

Emarin

Eriksson Marine Scandinavia behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya båtar och sprida sitt budskap på ett effektivt sätt.

Detta löste vi genom att när Eriksson Marine lägger upp en ny båt på sin hemsida kan de med ett enda knapptryck dela båten på deras Facebook sida samt pusha ut en notis till deras iphone och android app så att alla användare blir meddelade om den nya produkten. Dem kan även enkelt ladda upp videoklipp till deras YouTube sida samt infoga videon på hemsidan direkt ifrån admingränssnitten. Alla båtar går sedan enkelt att söka på via antingen namnet på båten eller båtens egenskaper.

Emarin.se är nu unika i båtsverige på det sättet att dem har den mest utvecklade sökfunktionaliteten på sin hemsida där man enkelt kan söka på båtar med hjälp av egenskaper som kylskåp, vatten, drivmedel etc. Söket är inte bara bra för besökarna utan även för dem på Eriksson Marine, dem kan enkelt lägga till nya informationstyper som går att koppla och söka på.

Eriksson Marine är även den enda försäljaren av begagnade båtar som har en smartphoneapp för att göra det enklare att kolla på båtarna när du ej har tillgång till dator. Skulle du inte vilja ladda ner deras app så är även deras hemsida mobilanpassad för bästa upplevelse via mobila enheter.

Projekttyp: Digitala Helhetslösningar
Design: TopMedia
URL: Emarin.se

Kontakt

Vill du veta mer om denna typen av uppdrag? Kontakta Pierre Söderman, pierre.soderman snabel-a topmedia.se eller fyll i formuläret här nedan

Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel


Teknik & plattformar

Via hemsidan kan dom lägga upp nya båtar att sälja samt hålla koll på sålda båtar, Ladda upp video till YouTube, Dela båtar till Facebook samt pusha båtar och nyheter till sina smartphoneappar.
Hemsidan är mobilanpassad så att kunder som surfar via mobilen slipper zooma runt på hemsidan.
Hemsidan kan automatiskt uppdatera deras Facebook sida med nya båtar.
Automatisk uppladdning av filmer ifrån hemsidan till youtubekonto
För att upplevelsen skulle vara maximal användes ajaxuppdatering av kontaktformuläret. Ajax innebär att webbsidan inte behöver laddas om för at visa den nya informationen.
För att enklare hålla koll på vilka båtar som är till salu finns det en iPhone applikation där man enkelt och bekvämt kan bläddra bland båtarna som finns att köpa.
För att enklare hålla koll på vilka båtar som är till salu finns det en Android applikation där man enkelt och bekvämt kan bläddra bland båtarna som finns att köpa.
Publiseringssystem Xseos admingränssnitt gör det möjligt att koppla samman hemsidan med Facebook samt Youtube på ett simpelt och effektivt sätt