Ajax

TNT TV Filmsommar

Under hela sommaren 2013 visar TNT TV film utan reklamavbrott, varje kväll kl 2100. För att öka tittarantalet och sprida varumärket genomförs en webbkampanj där man kan skapa sin egen filmkalender som speglar vilken filmtyp man är.

Intel NUC (Next Unit of Computing)

Inför Intels lansering av NUC (Next Unit of Computing) i Sverige utvecklade TopMedia en Facebooktävling där användare uppmanades att skicka upp bilder som visade var de
skulle placera sin NUC.

Jabra

I ett led att marknadsföra Jabras varumärke och deras produkter skapades en musik Quiz-app. TopMedias uppdragsgivare Onemotion, åkte ut på vägarna med en portabel gaming station (två datorer) med quiz-appen installerad.

Mirum galleria - My Fashion Story

I samband med att utvalda delar av Lars Wallins utställning "Fashion stories" kom till Mirum Galleria i Norrköping hölls en tävling på Facebook. Vinnaren blev lycklig ägare till en personligt designad klänning av Lars Wallin värde ca 50 000 kr.

Bubbleroom - dressexpress

När Bubbleroom lanserade sin tjänst "Dressexpress service" anordnades ett event på Stureplan i Stockholm. Där fanns möjlighet att besöka deras tält och sätta ihop sin egen festutstyrsel och ta chansen att vinna kläder för ett helt år.

Emarin

Eriksson Marine Scandinavia behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya båtar. Med ett knapptryck kan de dela med sig av båten på hemsidan,Facebook samt i deras iOS & Android appar.

Akins

Akins behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya bostäder. Med ett knapptryck kan de dela med sig av en bostad på såväl hemsidan som på Facebook. De kan även enkelt ladda upp filmklipp till youtube direkt ifrån sin sajt.

Intel Core

När Intel skulle hålla ett event för releasen av den 4:e generationens IntelCore proccessor så behövde dem en anmälningssajt för att både ta emot svar från inbjudna gäster samt för att registrera gäster som vann deras tävling.

Hämtplatsportalen

Hämtplatsportalen hjälper kommuner/kommunbolag att få rätt ersättningsunderlag för arbetet med insamling av uttjänt elektronik, informationsinsatser mot kommuninvånarna och hushållsnära insamlingsarbete.