Xseo Premium

Emarin

Eriksson Marine Scandinavia behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya båtar. Med ett knapptryck kan de dela med sig av båten på hemsidan,Facebook samt i deras iOS & Android appar.

Akins

Akins behövde en hemsida där de på enklast möjliga sätt kunde lägga upp nya bostäder. Med ett knapptryck kan de dela med sig av en bostad på såväl hemsidan som på Facebook. De kan även enkelt ladda upp filmklipp till youtube direkt ifrån sin sajt.

Digaloo

Digaloo säljer och producerar trycksaker. Förutom att dem använder sig av Xseo publceringsverktyg så har vi skapat ett formulär för deras kunder där kunderna får ge feedback och betygsätta Digaloos arbete, detta kan sedan delas automatiskt på Digaloos Facebooksida.

Fastighet och bostadsrätt

Fastighet och bostadsrätt är en branschtidning för bygg och fastigheter. Deras hemsida uppdateras dagligen med tre till fem artiklar vilket gör hemsidan levande. De har i dagsläget över 10 000 artiklar.

National gummi

National gummi tillverkar slangar och formpressade gummiföremål detaljer till kunder inom de flesta branscher. Automotive, dvs. lastbil, bil, buss och andra tunga fordon, är den bransch som dominerar deras tillverkning.

Kungenskurva

Företagsföreningen Kungens Kurva driver kungenskurva.se där de tar hand om medlemmarnas gemensamma intressen samt jobbar för att Kungens Kurva utvecklas till ett ännu mer attraktivt område för både handel och B2B-företagande (business to business).

Måleriföretagarna

Måleriföretagarna är ett medlemsförbund som hjälper medelstora och små måleriföretag. Måleriföretagarna organiserar ca 850 målariföretag och hjälper dem med information om lagar och förhandlar fram förmånliga avtal som medlemmarna kan ta del av.

Medicpen

Medicpen.se säljer den första datoriserade tablettautomat Medini, som gör det enklare att komma ihåg sina mediciner. Samtliga tablettutmatningar registreras, vilket ger spårbarhet som underlättar för patienten och dennes läkare att följa upp behandlingen.