Ladda ner som pdf:
Summering | Utförlig

Xseo Publiceringsverktyg

Xseo publicering är ett publiceringsverktyg (CMS) utvecklat av TopMedia. Xseo har många fördelar men de två som sticker ut är sökmotoroptimerat och användarvänligt. Det först nämnda gör att Xseo är ett unikt publiceringsverktyg.

Automatisk sökmotoroptimering

Xseo generar kod som gör att hemsidan blir maximalt läsbar av sökmotorer som Google, MSN, Yahoo med flera. Jämfört med många andra publiceringssystem behöver ni bara skriva texter, Xseo sköter resten. Ni behöver inte ha några programmeringskunskaper utan bara kunna hantera ett Microsoft Wordliknande program.

Enkelt att använda

Med ett klick skapar ni en ny artikel och infogar bilder på liknande sätt som i ett textredigeringsprogram, såsom Word eller Open Office. Ni kan arrangera artiklarna i den ordning ni vill genom drag´n drop funktionalitet. Med datuminställningar bestämmar man när en artikel ska publiceras och när den ska arkiveras. Detta gör att ni enkelt kan skriva ett antal artiklar vid ett och samma tillfälle, för att sedan låta dem publiceras allt eftersom.

Läs mer om publiceringsverktyget Xseo här.

Digaloo

Digaloo säljer och producerar trycksaker. Förutom att dem använder sig av Xseo publceringsverktyg så har vi skapat ett formulär för deras kunder där kunderna får ge feedback och betygsätta Digaloos arbete, detta kan sedan delas automatiskt på Digaloos Facebooksida.

Fastighet och bostadsrätt

Fastighet och bostadsrätt är en branschtidning för bygg och fastigheter. Deras hemsida uppdateras dagligen med tre till fem artiklar vilket gör hemsidan levande. De har i dagsläget över 10 000 artiklar.

National gummi

National gummi tillverkar slangar och formpressade gummiföremål detaljer till kunder inom de flesta branscher. Automotive, dvs. lastbil, bil, buss och andra tunga fordon, är den bransch som dominerar deras tillverkning.

Kungenskurva

Företagsföreningen Kungens Kurva driver kungenskurva.se där de tar hand om medlemmarnas gemensamma intressen samt jobbar för att Kungens Kurva utvecklas till ett ännu mer attraktivt område för både handel och B2B-företagande (business to business).

Måleriföretagarna

Måleriföretagarna är ett medlemsförbund som hjälper medelstora och små måleriföretag. Måleriföretagarna organiserar ca 850 målariföretag och hjälper dem med information om lagar och förhandlar fram förmånliga avtal som medlemmarna kan ta del av.

Medicpen

Medicpen.se säljer den första datoriserade tablettautomat Medini, som gör det enklare att komma ihåg sina mediciner. Samtliga tablettutmatningar registreras, vilket ger spårbarhet som underlättar för patienten och dennes läkare att följa upp behandlingen.