Ladda ner som pdf

Måleriföretagarna

Måleriföretagarna är ett medlemsförbund som hjälper medelstora och små måleriföretag. Måleriföretagarna organiserar ca 850 målariföretag och hjälper dem med information om lagar och förhandlar fram förmånliga avtal som medlemmarna kan ta del av.

TopMedia fick i uppdrag att implementera www.maleriforetagarna.se i Xseo Premium. Förutom att presentera information om medlemsförbundet kan även medlemsföretagen logga in på sajten och ta del av medlemsinformation. Alla företag har en egen inloggning.

En annan funktionalitet som implementerades på sajten var ett målerisök. Sajtbesökaren skriver in ett ord och söket presenterar målare i närheten. Varje företag har en egen presentationsida med karta och kontaktuppgifter.

Projekttyp: Xseo Publiceringsverktyg
Design: TopMedia

Kontakt

Vill du veta mer om denna typen av uppdrag? Kontakta Pierre Söderman, pierre.soderman snabel-a topmedia.se eller fyll i formuläret här nedan

Intresseformulär
Namn
Företag
Epost/Tel


Teknik & plattformar

Detta är en hemsida
Xseo publiceringsverktyg används för att skapa och uppdatera hemsidan med nya artiklar. Måleriföretagarnas medlemmar som använder sig av Xseo publiceringsverktyg får även automatiskt nyheter och repotage på sin egna hemsida.